Fenmen biedt werkbare oplossingen waarmee je de vandaag zicht hebt op de uitdagingen van morgen. Dat heet grip hebben op het realiseren van je doelen met de juiste KPI’s en een goede financiële organisatie. Uiteraard moet de oplossing passen voor diverse situaties en is afhankelijk van de concrete behoefte,

Businesspartner om maandelijks te sparren

Als business partner staan we de ondernemer bij. We praten maandelijks de situatie door. Kijken wat nodig is. We zorgen ervoor dat de financiële afdeling goed functioneert. Deze afdeling is onmisbaar, want zij zorgt voor een goede vastlegging van de dagelijkse verkoop- en inkooptransacties. Regelt de financiering van de operationele activiteiten. Stelt de interne- en externe rapportages op zodat de stakeholders weten hoe het bedrijf ervoor staat.

Lees meer
Grip met KPI dashboard

Inrichten KPI-Dashboards

Fenmen helpt jou bij het inrichten en gebruiken van een strak dashboard. Is jouw dashboard strak en overzichtelijk? Staan er de juiste KPI’s op? Dat is noodzakelijk om succesvol te kunnen sturen. Dan kun je in één oogopslag zien hoe de zaken ervoor staan ten opzichte van de doelstellingen. Het dashboard laat Kritieke Prestatie-Indicatoren (KPI’s) zien die behoren bij jouw bedrijfsvoering. Geeft antwoord op de vraag “Hoe doe ik het?”

Lees meer

Business & finance support

Fenmen helpt de organisatie naar nieuwe levensfasen. Bijzondere situaties kunnen vragen om bijzondere oplossingen. Sta je voor het nemen van beslissingen over strategische onderwerpen, groeiplannen of financieel-organisatorische vraagstukken en je vraagt je af wat dat betekent voor de financiële organisatie?

Lees meer

Workshop ‘Navigeren' en 'Het kompas'

Fenmen verzorgt workshops en presentaties op maat. De workshops en inspirerende presentaties kenmerken zich door veel interactie met de deelnemers. Direct contact en een vleugje humor. Dat maakt het levendig.

De workshops kennen een logische opbouw en neemt de deelnemers stap voor stap mee door de materie. De workshop duurt tussen de dertig minuten en twee uur. Dit is afhankelijk van de gewenste diepgang, maatwerk en interactie.

Lees meer

Koop het boek het kompas

Met Het Kompas krijg jij de inspiratie om het vandaag net even beter te doen dan gisteren. Bestel het dus vandaag nog! Ik wens je alvast heel veel leesplezier en inspiratie toe! Het Kompas: duidelijk, praktisch, no-nonsense

Bestellen kan eenvoudig via het aanklikken van de onderstaande button.

koop dit boek