Voor diverse situaties en afhankelijk van de behoefte bouwen we gedegen oplossingen waarmee je de vandaag zicht hebt op de uitdagingen van morgen.

Financiële sparringspartner

De financiële afdeling is onmisbaar in het goed functioneren van de onderneming. Zij zorgt voor een goede vastlegging van de dagelijkse verkoop- en inkooptransacties in de boekhouding. Regelt de financiering van de operationele activiteiten. Stelt de interne- en externe rapportages op zodat de stakeholders weten hoe het bedrijf ervoor staat.

Lees meer
Grip met KPI dashboard

Inrichten KPI-Dashboards

Is jouw dashboard strak en overzichtelijk? Staan er de juiste KPI’s op? Dat is noodzakelijk om succesvol te kunnen sturen. Fenmen helpt jou bij het inrichten en gebruiken van een strak dashboard. Dan kun je in één oogopslag zien hoe de zaken ervoor staan ten opzichte van de doelstellingen. Het dashboard laat Kritieke Prestatie-Indicatoren (KPI’s) zien die behoren bij jouw bedrijfsvoering. Geeft antwoord op de vraag “Hoe doe ik het?”

Lees meer

Business & finance support

Bijzondere situaties kunnen vragen om bijzondere oplossingen. Sta je voor het nemen van beslissingen over strategische onderwerpen, groeiplannen of financieel-organisatorische vraagstukken en je vraagt je af wat dat betekent voor de financiële organisatie?

Lees meer

Workshop ‘business control’

Fenmen verzorgt workshops en presentaties op maat. De workshops en inspirerende presentaties kenmerken zich door veel interactie met de deelnemers. Direct contact en een vleugje humor. Dat maakt het levendig. De workshop kent een logische opbouw en neemt de deelnemers stap voor stap mee door de materie. De workshop duurt tussen de dertig minuten en twee uur. Dit is afhankelijk van de gewenste diepgang, maatwerk en interactie.

Lees meer

Koop het boek het kompas

Met Het Kompas krijg jij de inspiratie om het vandaag net even beter te doen dan gisteren. Bestel het dus vandaag nog! Ik wens je alvast heel veel leesplezier en inspiratie toe! Het Kompas: duidelijk, praktisch, no-nonsense

Bestellen kan eenvoudig via het aanklikken van de onderstaande button.

koop dit boek