Eldert de Jager, directeur en oprichter van Fenmen, heeft samen met de ervaren financial en management consultant Gerard Kuijpers het bedrijf Kompasteam BV opgericht. Binnen Kompasteam richten we  ons volledig op de uitrol van Methode Het Kompas.

Kompasteam ziet het leven

 

Het Kompasteam bestaat uit ervaren professionals die als doel hebben bedrijven te helpen met behulp van de Kompasmethode. Deze methodiek is beschreven in het boek van Eldert de Jager “Het Kompas”​. Door middel van het daarin beschreven tienstappenplan worden de missie en de visie van de organisatie lijnrecht doorgetrokken naar de belangrijkste KPI’s op het managementdashboard.
Het resultaat is een organisatie die zichzelf op koers houdt.

Het doel van Kompasteam is het creëren van een schil van ervaren consultants die bedreven zijn in het  toepassen van de Kompasmethode bij klanten die behoefte hebben aan betere sturing van de dagelijkse bedrijfsactiviteiten.

Lees meer over de Kompasmethode en hoe dat leidt tot grip

https://fenmen.nl/toets-jouw-kpi-dashboard-geeft-het-echt-grip/

Lees meer over het Kompasteam.

https://kompasteam.nl/

Koop het boek het kompas

Met Het Kompas krijg jij de inspiratie om het vandaag net even beter te doen dan gisteren. Bestel het dus vandaag nog! Ik wens je alvast heel veel leesplezier en inspiratie toe! Het Kompas: duidelijk, praktisch, no-nonsense

Bestellen kan eenvoudig via het aanklikken van de onderstaande button.

koop dit boek

Contact

Heeft u vragen/opmerkingen of wil je een afspraak maken? Vul het contactformulier in en wij proberen z.s.m. contact met jou op te nemen.