Fenmen verzorgt workshops en presentaties op maat. De workshops en inspirerende presentaties kenmerken zich door veel interactie met de deelnemers. Direct contact en een vleugje humor. Dat maakt het levendig. De workshop kent een logische opbouw en neemt de deelnemers stap voor stap mee door de materie. De workshop duurt tussen de dertig minuten en twee uur. Dit is afhankelijk van de gewenste diepgang, maatwerk en interactie.

Workshop: In 10-stappen echte grip op het bedrijfsresultaat

In deze workshop gaan we dieper in op de 10 stappen die de basis vormen van het krijgen van echte grip. Hoe pak je dat aan? Waar loop je tegen aan? Dit is waar in essentie performance management over gaat. De bestuurlijke informatievoorziening dusdanig inrichten dat er sprake is van connectie met de strategie. En dat er mechanismen aanwezig zijn die zorgen voor het nemen van corrigerende maatregelen bij het constateren van afwijkingen vanuit business control.
De duur van de workshop is van 30 minuten tot twee en half uur. Afhankelijk van het doel, mate van interactie en gewenste diepgang.

Maak direct een afspraak

Iedere organisatie is anders en ieder mens is uniek

Binnen de financiële kolom zijn er veel verschillende taken en rollen. Het is zaak de kwaliteiten van de financial af te stemmen op de behoefte van de organisatie. Is er veel financiële steun nodig of is er juist meer behoefte aan operationele support? In welke levensfase bevindt zich de organisatie? Wat betekent dat voor de financiële huishouding? Iedere situatie vraagt van de financial om andere competenties. Het gaat er om dat je weet hoe de juiste financial (M/V) op de juiste plek werkt. Dat geeft voor iedereen de meeste voldoening.
Omdat iedere organisatie anders is bieden we ook een workshop op maat aan. We geven jouw (financiële) medewerkers een training voor een breder inzicht in de financiële kolom. Daarmee worden uw financiële medewerkers waardevolle partners voor de business. Dat past uitstekend binnen de visie van Business Control 2.0.

Meer interesse voor een workshop of presentatie bij jou op kantoor? Leuk om te doen als evenement. Neem dan vrijblijvend contact op. We bespreken de opzet, mate van maatwerk, aantal deelnemers en budget.

Maak direct een afspraak

Afspraak maken voor een workshop of lezing bij jou?

Ga naar contact om tijd en datum door te geven voor bespreken van het maatwerk
Lees hier waar we al een workshop of lezing hebben gehouden.

Contact