Woensdag 27 februari 2019 heeft Eldert de Jager de Masters van Masters in Finance meegenomen in “het carrièrepad van de financial”. We hadden daartoe een interactieve workshop opgezet waarin de diverse rollen binnen de financiële kolom aan bod kwamen: van debiteurenbeheerder tot financieel directeur.

 

Workshop “Het carrièrepad van de financial”

Masters zijn gedreven financials die in dienst zijn van Masters in Finance. Zij verrichten diverse opdrachten bij verschillende bedrijven. Deze opdrachten liggen vooral binnen de financiële disciplines. Om ze daarin wat nieuwe inzichten mee te geven had Fenmen een interactieve workshop opgezet waarin de diverse rollen binnen de financiële kolom aan bod kwamen: van debiteurenbeheerder tot financieel directeur.

Tijdens dit leertraject hebben de Masters een eerste inzicht gekregen in het pad dat zij momenteel bewandelen in hun carrière en de stappen die zij dienen te nemen om een volgende functie te kunnen bekleden.

Hoe wordt je een op en top professional? En welke competenties heb je daar bij nodig? Op 6 maart gaan we de opgedane kennis in de praktijk toepassen.

Workshop Carrièrepad Financial. Fot: Frank Vogt

Meer weten over de Masters Academy? Neem een kijkje op de website van MIF. Deze worskhop kwam tot stand in samenwerking met Frank Vogt van MIF.

Koop het boek het kompas

Met Het Kompas krijg jij de inspiratie om het vandaag net even beter te doen dan gisteren. Bestel het dus vandaag nog! Ik wens je alvast heel veel leesplezier en inspiratie toe! Het Kompas: duidelijk, praktisch, no-nonsense

Bestellen kan eenvoudig via het aanklikken van de onderstaande button.

koop dit boek

Contact

Heeft u vragen/opmerkingen of wil je een afspraak maken? Vul het contactformulier in en wij proberen z.s.m. contact met jou op te nemen.