vraag prijs & digitale proefdruk aan

Laat hieronder je gegevens en keuzes achter, zodat ik het gekozen geboortekaartje voor je klaar kan maken. Na het indienen van dit formulier krijg je een automatische bevestiging via de mail. Je ontvangt daarna zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 werkdagen, zowel een digitale proefdruk als een definitief prijsoverzicht op basis van de keuzes die je hebt ingediend. Als je ervoor gekozen hebt een geprinte proefdruk te willen ontvangen, dan stuur ik deze na jullie akkoord op de digitale proefdruk op. 

Vergeet je niet de adresstickers
erbij te bestellen?

Als je dit wilt, kun je adresstickers bij je geboortekaartjes bestellen in de shop. Hoe dit in zijn werk gaat? Je doet de adresstickers die je graag wilt in de winkelwagen en bestelt deze. De adressen geef je aan mij door via de mail, in een Excelbestand. Voor het gemak heb ik een template gemaakt die je zo in kunt vullen met jouw adressen, die hieronder te vinden is, als ook bij de adressticker naar jouw keuze. Het ingevulde template stuur je vervolgens naar info@pitbureau.nl. Ik zie dan je bestelling voor adresstickers binnenkomen én je mailtje met alle adressen en ga daarna meteen aan de slag. Als je het invul geboortekaartje en de adresstickers ongeveer tegelijk bestelt, dan ontvang je deze in één pakketje. Wel zo makkelijk! 

Papiersoorten

Duurzaam spikkelpapier

300 grams

Oud-hollands papier

300 grams

structuurpapier

300 grams

grof katoenpapier

300 grams

Enveloppen

blauw

okergeel

bruin

mosgroen

lila

spikkelwit

mintgroen

creme

paars

donkergroen

heldergeel

zachtblauw

voorbeeld sluitzegels

Je kunt kiezen voor een sluitzegel met de eerste letter van de naam van jullie kindje of voor een illustratie. Ik zal kiezen uit een illustratie die ook op de kaart staat. Als je een specifieke illustratie uit de kaart voor ogen hebt, geef dit dan even aan bij het bestellen van je digitale proefdruk.

initiaal

illustratie