Lezing of gastcollege? Vraag Eldert de Jager.

Motiveren, Inspireren en Aanvoelen

Naast workshops verzorgt Fenmen ook inspirerende lezingen en leerzame en motiverende gastcolleges op hogescholen of universiteiten. Zo kun je Eldert uitnodigen als gastspreker op een bedrijfsevenement, congres, seminar of webinar. Bij zowel lezingen als gastcolleges staat het motiveren, inspireren en aanvoelen van de deelnemers altijd voorop. Afhankelijk van de grootte van de groep en de diepgang kan een presentatie samengaan met interactie. Neem contact op voor het bespreken van de lengte, het onderwerp en de gewenste diepgang.

Lezing

Op zoek naar een inspirerende spreker?

Eldert de Jager geeft inspirerende en enthousiasmerende lezingen over onder andere KPI’s, KPI-dashboards, de navigatiecyclus en bovenal over het grip krijgen op het bedrijfsresultaat en daarmee het succes van bedrijfsvoering en de organisatie in zijn geheel. 

Bij het geven van een lezing is het van groot belang om de invulling, lengte en diepgang goed af te stemmen op zowel de organisatie als ook op het publiek. Neem daarom vrijblijvend contact op zodat we samen kunnen komen tot een relevante en aansluitende invulling van de lezing voor het bedrijfsevenement, congres of de seminar/webinar. Het is ook mogelijk een lezing te combineren met een workshop. Dit heeft vooral te maken met de mate waarin deelnemers zelf praktisch aan het werk worden gezet. 

Gastcollege

Op hogescholen of universiteiten

Je kunt Eldert de Jager uitnodigen voor een gastcollege op een Hogeschool of Universiteit. Als expert op het gebied van KPI’s, KPI-dashboards, performance management, verandermanagement en financieel management, heeft Eldert een schat aan kennis en ervaring bij te dragen aan studenten die een studie volgen in een van deze richtingen. De invulling van het gastcollege kan in overleg vormgegeven worden, maar zal altijd afgestemd worden op de inhoud van het studieboek van Noordhoff: “Navigeren met KPI dashboards”.

Onder andere Hogeschool NHL Stenden in Leeuwarden ging je al voor. Benieuwd naar de ervaring? Lees er meer over in het blog over dit gastcollege.

Neem contact op

En vraag naar tarieven, mogelijkheden en maatwerk