Fenmen

Koersvaste CFO & Business Partner

Door de jaren heen heeft Eldert de Jager zich ontwikkeld tot een koersvaste CFO en Business Partner. Hij heeft met 30 jaar ervaring een stevige basis op het vlak van financieel management, het organiseren van rapportages en het verbeteren van de meetbaarheid en bestuurbaarheid van organisaties. Hij kent de business van binnen en van buiten en kan snel schakelen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Door al deze kennis en ervaring is Eldert als geen ander in staat om een brug te slaan tussen beleid en uitvoering. Zijn doel is gericht op lange-termijn waardecreatie, teneinde samenwerking met stakeholders te verbeteren en uiteindelijke rendement te optimaliseren.

Eldert de Jager

Enthousiast, Nieuwsgierig, Bevlogen

Eldert staat bekend als een enthousiast, nieuwsgierig en oplossingsgericht persoon. Iemand die geïnteresseerd is in de mens, bewogen door wat hem drijft en zijn gedrag doet veranderen. Dit maakt dat Eldert naast het resultaat, ook aandacht schenkt aan de dynamiek en de mentale slagkracht van de organisatie, die wordt bepaald door gedrag, cultuur, klanttevredenheid en reputatie. Hij is een verbindende inspirator die focust op synergie tussen partijen, gemeenschappelijke belangen en verhoudingen en heeft een mensgerichte, empathische aanpak. Het nieuwsgierige uit zich in het verdiepen in de situatie, heldere analyses en het eerlijk op tafel presenteren van het probleem. En het belangrijkste: je kunt op hem rekenen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Eldert, zijn ideeën en drijfveren? Lees dan zijn blogs of maak direct een afspraak voor een inspirerend en openhartig gesprek. 

Gepubliceerde boeken

Grip op bedrijfsresultaat met oog voor de mens

MAAK KENNIS

Met Eldert de Jager