Eldert de Jager publiceert veel gelezen managementboeken en artikelen over hoe je stuurt op de essentie, het realiseren van je bedrijfsdoelen met de juiste KPI’s en het inspireren van een organisatie om voor het zelfde belang te gaan.

Navigeren op essentie met KPI-dashboards

Net voor Pasen 2020 is mijn nieuwe boek Navigeren op Essentie beschikbaar gekomen. Dank voor alle leuke reacties die daarna zijn binnen ontvangen.

Navigeren op Essentie met KPI-dashboards is geschreven als gids voor hoe te sturen op succes. Heb je de richting en doelen scherp en hoe weet je of je op koers ligt? Hierin lees je dus hoe je een stevige verbinding neerzet tussen beleid en de (weerbarstige) praktijk van de dagelijkse uitvoering.

Het managementboek Navigeren op Essentie is bedoeld als handzaam boek voor nieuwsgierige professionals die op zoek zijn naar een aanpak om te sturen op de essentie van een organisatie.

Prijs EUR 24,95

Naar bestellen van dit boek

Navigeren met KPI-Dashboards

Met de lancering van het boek Navigeren met KPI-dashboards overbrugden Eldert de Jager en Jako van Slooten de kloof tussen het hoger onderwijs en de praktijk van veel ondernemers. Beide auteurs delen hun jarenlange ervaring hoe je via een gestructureerde aanpak een overzichtelijk en relevant KPI-dashboard opstelt. Dat is een belangrijke ondersteuning bij de planning en aansturing van de bedrijfsactiviteiten. Het boek is tot stand gekomen in samenwerking met Noordhoff Uitgevers.

Het boek is uitermate geschikt is als studieboek voor hoger onderwijs op het vlak van Bedrijfseconomie, Planning & Control en Performance Management.

Prijs EUR 50,25

Naar bestellen van dit boek

Het Kompas

Heb jij echt grip op het bedrijfsresultaat? Is er in jouw organisatie aansluiting tussen de strategie en de dagelijkse rapportages? Laten de dashboards in één oogopslag zien hoe je er nu voor staat? Leiden afwijkingen op KPI’s en afgesproken doelen vanzelfsprekend tot een verbeteractie?

Het Kompas is een praktisch en toegankelijk geschreven handboek. Een must voor iedereen die in 10 stappen echte grip wil op het resultaat.

Prijs EUR 24,95

Lees meer over dit boek
Het Kompas

Koop het boek het kompas

Met Het Kompas krijg jij de inspiratie om het vandaag net even beter te doen dan gisteren. Bestel het dus vandaag nog! Ik wens je alvast heel veel leesplezier en inspiratie toe! Het Kompas: duidelijk, praktisch, no-nonsense

Bestellen kan eenvoudig via het aanklikken van de onderstaande button.

koop dit boek