Workshop “Het carrièrepad van de financial”

Woensdag 27 februari 2019 heeft Eldert de Jager de Masters van Masters in Finance meegenomen in “het carrièrepad van de financial”. We hadden daartoe een interactieve workshop opgezet waarin de diverse rollen binnen de financiële kolom aan bod kwamen: van debiteurenbeheerder tot financieel directeur.

Masters zijn gedreven financials die in dienst zijn van Masters in Finance. Zij verrichten diverse opdrachten bij verschillende bedrijven. Deze opdrachten liggen vooral binnen de financiële disciplines. Om ze daarin wat nieuwe inzichten mee te geven had Fenmen een interactieve workshop opgezet waarin de diverse rollen binnen de financiële kolom aan bod kwamen: van debiteurenbeheerder tot financieel directeur.

Tijdens dit leertraject hebben de Masters een eerste inzicht gekregen in het pad dat zij momenteel bewandelen in hun carrière en de stappen die zij dienen te nemen om een volgende functie te kunnen bekleden.

Hoe word je een op en top professional? En welke competenties heb je daar bij nodig? Op 6 maart gaan we de opgedane kennis in de praktijk toepassen.

Workshop Carrièrepad Financial. Frank Vogt.

DEEL ONLINE

Geïnspireerd en meer weten?

Bestel hier een van de managementboeken van Eldert de Jager

MAAK KENNIS

Met Eldert de Jager